Kelyshi Petar Petkoviq “goditje” te rende per Besnik Bislimin kerkohet reagimi i BE-se / Ja qfare tha “çetniku”

Kelyshi Petar Petkoviq “goditje” te rende per Besnik Bislimin kerkohet reagimi i BE-se / Ja qfare tha “çetniku”

Kelyshi Petar Petkoviq “goditje” te rende per Besnik Bislimin kerkohet reagimi i BE-se / Ja qfare tha “çetniku”

Drejtori i Zyrës Serbe për Kosovën, Petar Petkoviq ka thënë se de,klar,at,at e fundit të kr,yeneg,oc,iat,orit të Kosovës, Besnik Bislimi, se “nuk do të for,moj,në As,ocia,ci,oni,n e Komunave me shumicë serbe, janë ku,lmi i papë,rgj,egj,shm,ë,ri,së dhe ci,niz,m,it dhe pr,is,hi,n drejtpërdrejt vazhdimin e dialogut me Beogradin”.

“Prandaj, ne kërkojmë nga Bashkimi Evropian, si ndërmjetës në dialog dhe ga,rant i zbatimit të marrëveshjes, të reagojë ndaj mesazheve të tilla të rre,zik,shm,e nga Prishtina në lidhje me shk,elj,en e marrë,veshj,es dhe Aso,ciaci,o,nit të Komunave Serbe”, tha Petkoviq, raporton Tanjug, transmeton Klankosova.tv.

Leave a comment

Your email address will not be published.