LAJM TRONDITES/ U zbulua dokumenti qe konfirmon bashkepunimin e Levizjes Vetevendosje me serbet

LAJM TRONDITES/ U zbulua dokumenti qe konfirmon bashkepunimin e Levizjes Vetevendosje me serbet

LAJM TRONDITES/ U zbulua dokumenti qe konfirmon bashkepunimin e Levizjes Vetevendosje me serbet

Zbulohet dokumenti: Haki Abazi nē vitin 2015 financonte pro test,at e na cionaI,istit serb Obradovic.Ishte maji i vitit 2015, kur nē Beograd kishin filluar pro test,at kundēr disa projekteve qē sipas opozitēs atje shiheshin si projekte ko rrup,tive. Opozita serbe cilēsonte se pas tyre qēndrojnē klane k rij,minaIe tē lidhura ngushtē edhe me pushtetin.Njēsoj si nē Beograd, edhe ne Prishtinē e shumē qytete tē Kosoves, Levizja Vetevendosje organizonte pro test,a te ndryshme kundēr demar,kacionit dhe asociacionit tē komunave serbe.Atēbotē, derisa aktivistēt dhe deputetēt e Vetēvendosjes a rres,tohe shin e bur go,se sh,in, e madje edhe vetē Albin Kurti, ish-zv/krye,ministri Haki Abazi kti,tikonte partinē qē mē vonē iu bashkua vetē. Abazi qē sot ēshtē deputet me kētē parti, pērveç se nuk i pēr,krahte kēto organizime, asokohe nē shumē momente i quante veprime tē gabuara kēto protesta dhe tē dēm,shme pēr vendin.

Leave a comment

Your email address will not be published.