Njohja e Kosoves nga Greqia / Reagon “çetniku” Daçiq

Njohja e Kosoves nga Greqia / Reagon “çetniku” Daçiq

Njohja e Kosoves nga Greqia / Reagon “çetniku” Daçiq

Kryetari i Kuvendit të Serbisë Ivica Daçiq ka thënë se Greqia e ka si,g,ur,uar që nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës gjatë vizitës së tij në Athinë.Ai ka thënë se këtë gjë ia kanë thënë për,faqë,s,ues të qeverisë dhe opozitës, si dhe kryep,esh,kop,i, njofton Klan Kosova.“Na takon neve që ta mbajmë temën akti,ve në çdo kohë”, ka thënë Daçiq, shkruan Telegraf.rs.

“Përfaqësuesit e qeverisë, pra kryetari i parlamentit, kreu i opozitës, kryepeshkopi, të gjithë thonë të njëjtën gjë dhe kjo është se Greqia nuk do ta njohë pav,arë,sinë e shp,allur në mënyrë të një,ans,hme të Kosovës. Varet nga ne që ta mbajmë këtë temë aktive, domethënë të bëjmë atë lloj pyetjeje sepse është me rëndësi të madhe për ne”.Daçiq thotë se kryepeshkopi Jer,onim i ka thënë se Kosova është “po aq e rën,dës,ishm,e për serbët sa Akropoli është për grekët”.

Leave a comment

Your email address will not be published.