QFAR PO NDODH / Labinot Tahiri i kerkon Albin Kurtit ta bej Minister / Per tu habitur cilen Ministri po e kerkon

QFAR PO NDODH / Labinot Tahiri i kerkon Albin Kurtit ta bej Minister / Per tu habitur cilen Ministri po e kerkon

QFAR PO NDODH / Labinot Tahiri i kerkon Albin Kurtit ta bej Minister / Per tu habitur cilen Ministri po e kerkon

Këngëtari i njohur Labinot Tahiri, njëherit ish-deputet i Ku,vendi,t të Kosovës, ka shfaqur disa kërkesa ndaj kryeministrit Albin Kurti, rreth men,ax,him,it të sis,tem,it shë,ndet,ëso,r në vend.Ai thotë se nëse do ta bënte ministër të Shë,ndet,ësië, do të punonte pa asnjë rrogë për të re,aliz,uar nev,ojat e qytetarëve, përcjell Klankosova.tv.”Të fala Kryeministrit Albin Kurti,

Si ministër i shë,nde,tësis,ë, do të punoja pa as një rrogë, vetëm ta real,izojë atë që e duan qytetarët tanë , besimin në shë,nde,të,si se jo akoma pas 20 vite paratë tona të shkojnë në Turqi e në vende të ndryshme!Lexojeni se një ditë do të sëm,ur,e,mi edhe ne….I nderuar Kryeministër, meqenëse ju jeni aty në vendin e merituar, mendoj se edhe duhet të keni afër njerëz, të cilët e kanë vullnetin të pu,no,jnë siç duhet për vendin dhe qytetarët!

Leave a comment

Your email address will not be published.