Teuta e PENDUAR me shume se kurr.. Kam qare dy jave qe u zhvesha komplet dhe qe ..

Teuta e PENDUAR me shume se kurr.. Kam qare dy jave qe u zhvesha komplet dhe qe ..

Teuta e PENDUAR me shume se kurr.. Kam qare dy jave qe u zhvesha komplet dhe qe ..

Aktorja Teuta Krasniqi ka qenë e ftuara e radhës në Ky emër nuk ka nevojë për prezantim me Artan Telakun në RTV DukagjiniTeuta ka folur edhe për rolin e saj në filmin “Engjëjt janë larg me regji të Gjergj Xhuvanit Aktorja në këtë film ka një skenë ku ajo del ezh veshur la kiq
Kam qenë shumë në dilema për këtë film madje dy javë kam qa Sot jam shumë e penduar pse kam qarë

Leave a comment

Your email address will not be published.