WOW E JASHTËZAKONSHME: Me ne fund Doli E Verteta e V1RUSIT se si po shperndanin permes Aeroplaneve

WOW E JASHTËZAKONSHME: Doli E Verteta e V1RUSIT se si po shperndanin permes Aeroplaneve

WOW E JASHTËZAKONSHME: Doli E Verteta e V1RUSIT se si po shperndanin permes Aeroplaneve

E JASHTËZAKONSHME: Cfare po ndodh? Shume shtete po bejne nje denoncim kunder OBSH.Polonia, Suedia dhe Norvegjia po prezantojnë një denoncim kundër OBSH sepse po helmon Europën, transmeton “Reuters”.Pilotët e arr’estuar kanë pranuar se kanë spërkatur me një produkt kimik të rrezikshëm që shkakton Pn eum oni dhe eshte po i njejti produkt kimi qe shkakton shume se mundje: SHT YP REJK’IAMEN E MP0SHTME PER LAJMIN E PL0TE

Leave a comment

Your email address will not be published.