Gërvalla për mediumin grek: Nuk po e lusim Greqinë për njohje

Gërvalla për mediumin grek: Nuk po e lusim Greqinë për njohje

Gërvalla për mediumin grek: Nuk po e lusim Greqinë për njohje

“Nuk po e lusim Greqinë për njohje thekson Donika Gervalla – Schwarz në intervistën e saj ekskluzive për To Vima”.
Kështu nis artikullin mediumi grek për të cilën kryediplomatja Gervalla dha intervistë gjatë qëndrimit të saj në Athinë.

Zëvendëskryeministrja e Kosovës dhe ministrja e Jashtme e Diasporës, e cila ishte në Athinë ditët e fundit, ka dhënë një intervistë për një medium atje, ku ka shpjeguar se Kosova po kërkon marrëdhënie më të ngushta me Greqinë, të cilën ajo e përshkruan si një “aktor të rëndësishëm dhe të mençur” në Ballkan.

Leave a comment

Your email address will not be published.