LDK dhe Vetevendosje duhet ti kërkojnë FALJE PUBLIKE Kadri Veselit pas kësaj që do shihni (VIDEO)

LDK dhe Vetevendosje duhet ti kërkojnë FALJE PUBLIKE Kadri Veselit pas kësaj që do shihni (VIDEO)

LDK dhe Vetevendosje duhet ti kërkojnë FALJE PUBLIKE Kadri Veselit pas kësaj që do shihni (VIDEO)

Kadri Veseli demaskon UDB-ne. Shikoni pērgjimet.Po e publikojmē njē nga videot mē domethēnēse qē kemi publikuar ndonjēherē: Kadri Veseli para 5 vitesh i kishte para,lajmēruar deputetēt e LDK-sē dhe VV-sē pēr shpiunin Nazim Bllaca.Shikoni pērgjimet nē kētē video. Sot po konfirmohen fjalēt e tē madhit Kadri Veseli qē i ka thēnē para 5 vitesh. Ju lutem #shpērndane videon.Krhim,ineIēt, shpiunēt, hajdutēt, servilēt e Vetēvendosjes dhe LDK-sē duhet tē kērkojnē falje. Kērkoni falje o tē mjerē qē jeni servuar me fakte tē UDB-sē.#Pērgjimet e Bllacēs me MUP-in serb janē marr nga njē portal tjetēr.

Leave a comment

Your email address will not be published.