Ministri serb i mbrojtjes zi e terr për Kosovën në Londër: Janë të paparashikueshëm, po i frikësojnë serbët

Ministri serb i mbrojtjes zi e terr për Kosovën në Londër: Janë të paparashikueshëm, po i frikësojnë serbët

Ministri serb i mbrojtjes zi e terr për Kosovën në Londër: Janë të paparashikueshëm, po i frikësojnë serbët

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Nebojsha Stefanoviq, i cili ndodhet për një vizitë zyrtare në Mbretërinë e Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut, ka takuar sot të dërguarin special të qeverisë britanike për Ballkanin Perëndimor, Stuart Peach.
Ata diskutuan për situatën aktuale politike dhe të sigurisë në rajon, duke iu referuar edhe dialogut Kosovë-Serbi.

Gjatë bisedimeve, Stefanoviq theksoi “angazhimin strategjik afatgjatë të Serbisë për të ruajtur statusin e një shteti neutral ushtarak”, thuhet në deklaratë.

Leave a comment

Your email address will not be published.