Ambasadori amerikan po dridh gjithe serbine me kete qe sapo tha per Kosoven – Kosova Republikë, nuk ka që e ndryshon këtë gjë

Ambasadori amerikan po dridh gjithe serbine me kete qe sapo tha per Kosoven – Kosova Republikë, nuk ka që e ndryshon këtë gjë

Ambasadori amerikan po dridh gjithe serbine me kete qe sapo tha per Kosoven – Kosova Republikë, nuk ka që e ndryshon këtë gjë

Ambasadori amerikan po dridh gjithe serbine me kete qe sapo tha per Kosoven – Kosova Republikē, nuk ka qē e ndryshon kētē gjē.Hovenier: Statusi i Kosovēs nuk do tē dikuskutohet nē dialogun me Serbinē.Ambasadori ame,rikan ka deklaruar se sovraniteti i Kosovēs, integriteti terri,torial i Kosovēs, nuk janē nē pyetje.“Kosova ēshtē shtet i pavarur. Disa njerēz mund tē zgjedhin ta kundēr,shtojnē kētē, por kēshtu ēshtē. Kosova ēshtē shtet sovran. Disa njerēz mund tē zgjedh,in ta kundēr,shtojnē kētē, por kēshtu ēshtē. Dhe njerēzit mund tē debatojnē sa tē duan, por realiteti, faktet nē terren, flasin vetē”, ka deklaruar Hovenier nē njē intrevistē pēr RTK-nē.Ndryshe, pak minuta mē parē, Ambasadori i SHBA-sē nē Prishtinē, Jeff Hovenier, pērmes Twitter-it, ka thēnē se mezi pret qē tē takohet javēn e ardh,shme me Pērfaqēsuesin Special, Gabriel Escobari cili do tē vijē pēr njē vizitē zyrtare nē Kosovēs.“Ekipi im dhe unē mezi presim t’i urojmē mirē,seardhje nē Kosovē Pēr,faqēsuesit Special Escobar nē javēn e ardhshme. Progresi nē dialogun e lehtēsuar nga BE-ja, mbetet mēnyra mē e mire qē liderēt e Kosovēs mund t’i pēr,mbushin premtimet ndaj qytetarēve, qē Kosova tē jetē e njohur dhe tē marr vendin meritor nē botē”, ka shkruar Hovenier.

Leave a comment

Your email address will not be published.