E FUNDIT/ Dardan Sejdiu ne PDK?! Ja si qendron e verteta qe po habit gjithe Kosoven

E FUNDIT/ Dardan Sejdiu ne PDK?! Ja si qendron e verteta qe po habit gjithe Kosoven

E FUNDIT/ Dardan Sejdiu ne PDK?! Ja si qendron e verteta qe po habit gjithe Kosoven

E FUNDIT/ Dardan Sejdiu ne PDK?! Ja si qendron e verteta qe po habit gjithe Kosoven.A po hyn Dardan Sejdiu nē PDK?Komuna e Prishtinēs ende nuk e ka zgjedhur nēn,kryetarin e dytē. Kjo pēr arsye se Partia Demokratike e Kosovēs ende nuk ka emēr pēr kētē pozitē, tē cilēn mendohet se mund ta marrē ish-anētari i Kryesisē sē Lēvizjes Vetēvendosje dhe Partisē Socialdemokrate, Dardan Sejdiu, por fillimisht ky i fundit duhet edhe zyrtarisht tē bēhet pjesē e PDK-sē.Kohēve tē fundit nē publik po qarkullojnē zēra se Sejdiu edhe aktualisht gēzon bashkē,punim tē ngushtē me eksponentē tē Partisē Demokratike tē Kosovēs nē degēn e Prishtinēs, por qē ende asgjē nuk ēshtē bērē publike.Lidhur me kētē çēshtje ēshtē deklaruar edhe nēn,kryetarja e Partisē Demokratike tē Kosovēs, Vlora Çitaku e cila ka thēnē se e mirē,pret Dardan Sejdiun brenda strukturave tē PDK-sē.“E çmoj Dardan Sejdiun, do tē doja t’i bashkohej PDK-sē. Shumē persona qē kanē folur kundēr PDK-sē, tani janē pjesē e jona dhe janē bashkuar gjatē viteve. Jemi nē demokraci. Nē qeveri ka shumē persona qē nē tē kaluarēn kanē qenē pjesē e jona dhe kanē folur kundēr VV-sē.”, tha Çitaku.

Leave a comment

Your email address will not be published.