E FUNDIT/ Lajmi po vjen nga “Batalioni i Atlantikut”: Kjo eshte marreveshja Kosove-serbi qe po tentohet te arrihet!!!

E FUNDIT/ Lajmi po vjen nga “Batalioni i Atlantikut”: Kjo eshte marreveshja Kosove-serbi qe po tentohet te arrihet!!!

E FUNDIT/ Lajmi po vjen nga “Batalioni i Atlantikut”: Kjo eshte marreveshja Kosove-serbi qe po tentohet te arrihet!!!

E FUNDIT/ Lajmi po vjen nga “Batalioni i Atlantikut”: Kjo eshte marreveshja Kosove-serbi qe po tentohet te arrihet!!!Alarmon ush ta,ri i Batalionit tē Atlantikut: Kjo ēshtē marrē,veshja Kosovē-Serbi qē po synohet tē arrihet.Ush ta,ri i UÇK-sē nga Batalioni i Atlantikut i cili jeton nē SHBA, ka lēshuar njē status nē facebook ku jep disa detaje pēr marrē,veshjen finale e cila po synohet tē arrihet mes Kosovēs dhe Serbisē. Uk Lushi i cili mban kontakte edhe me diplomatēt ame,rikanē ka dhēnē detaje interesante nē postimin e tij.Ky ēshtē postimi i plotē:
Shumē shpejt Kosova do tē vendoset nēn pre,sion tē pranojē ‘Marrēveshje’ qē nuk e pērfshinē njoh,jen shtetērore nga Serbia. Mirēpo normalizim tē vērtetē mes Serbisē dhe Kosovēs dhe mes serbēve dhe shqiptarēve pa njohjen e Kosovēs nga Serbia nuk mund tē ketē. Uroj qē tē gjithē shqiptarēt kudo jemi ta kuptojmē qē nuk duhet tē lejojmē tē bē,hemi monedhē pēr kusur,itje. Na nevojitet bashkim dhe pozicionim nē vija tē kuqe pērtej tē cilave nuk pranohet tē shkohet. Pa bashkim Kosova mund tē thehet. Me bashkim fitojmē maksimumin dhe tē ardhme mē tē sigurt pēr fēmijēt.

Leave a comment

Your email address will not be published.