E pabesueshme – Dritan Abazoviq me ideologji “proserbe” kunder Albin Kurtit – Ja ideja e tij qe po dridh vendin

E pabesueshme – Dritan Abazoviq me ideologji “proserbe” kunder Albin Kurtit – Ja ideja e tij qe po dridh vendin

E pabesueshme – Dritan Abazoviq me ideologji “proserbe” kunder Albin Kurtit – Ja ideja e tij qe po dridh vendin

Dritan Abazoviq me ideo,logji “proserbe” “kun dēr” Albin Kurtit me kētē ide “proserbe” – Abazoviq ka thēnē se kjo ide ēshtē shumē afēr ideve tē tij personale.“Ideja e Minishen,genit ēshtē shumē afēr ideve tē mia per,sonale. Kemi pasur kētē diskutim edhe nē qeveri. Ka opinione tē ndryshme gjē qē ēshtē normale.Nē qeverinē e kaluar ka pasur anon,imizitet ku Vuçic dhe Rama duan qē tē krijohet njē super,shtet ose diçka tjetēr”, ka thēnē ai.Sipas tij, kufijtē duhet tē bēhen tē pa,dukshme, por jo tē ndryshohen.“Nēse e ardhmja jonē ēshtē nē BE ajo duhet me qenē e ardh,me pa kufij. Nuk jam pēr ndryshimin e kufijve, por jam qē tē bēhen kufijtē e pa,dukshme. Ta shihni tabelēn “Mirēsevini nē Shqipēri”, “Mirēsevini nē Mal tē Zi”, por jo tē pritni si turistē nēse doni tē shkoni pēr vizitē”, ka deklaruar Abazoviq nē “Opinion”.Siq te gjithe e dime Minishen,geni Ballkanik nuk perkrahet nga Albin Kurti por tani po “perkrahet” edhe nga Abazoiq.

Leave a comment

Your email address will not be published.