Ja se si shpiuni Nazim Bllaca kishte deshtuar te infiltrohet ne UÇK – Por pastaj kjo ishte ‘taktika’ e tij qe po dridh gjithe vendin

Ja se si shpiuni Nazim Bllaca kishte deshtuar te infiltrohet ne UÇK – Por pastaj kjo ishte ‘taktika’ e tij qe po dridh gjithe vendin

Ja se si shpiuni Nazim Bllaca kishte deshtuar te infiltrohet ne UÇK – Por pastaj kjo ishte ‘taktika’ e tij qe po dridh gjithe vendin

Ja se si shpiuni Nazim Bllaca kishte deshtuar te infiltrohet ne UÇK – Por pastaj kjo ishte ‘taktika’ e tij qe po dridh gjithe vendin.Bllaca dēshtoi fillimisht tē in,filtrohet nē UÇK, eprorēt serb e fusin pērmes diasporēs kosovare.Nazim Bllaca ishte i re,krutuar nga organet serbe tē sigurisē konkretisht UDB-sē, qysh nē fillim tē vitit 1997. Nē fakt pro,pozimi ishte bērē nē nēntor tē vitit 1996.Nē njē letēr propozim thuhet: “Qēllimi i angazhimit tē Nazim Bllacēs ēshtē krijimi i njē pozicioni ope,racional qē do jepte gjetje interesante nga sfera e Shērbimit tē Sigurisē. Baza pēr angazhimin e kētij personi pēr qēllime operative ēshtē prezenca e tij nē njē mjedis me interes pēr sigurinē si dhe dashamirēsia e tij personale me shērbimin serb. Por si ishte in,filtruar nē UÇK, agjenti serb Nazim Bllaca. Detaje tē dokumentuara nga emisioni Udhēve.

Leave a comment

Your email address will not be published.