MINUTA E FUNDIT/ Albin Kurti po e bën këtë gjë që nuk e kishte bërë asnjë kryeminister i Kosoves më parë

MINUTA E FUNDIT/ Albin Kurti po e bën këtë gjë që nuk e kishte bërë asnjë kryeminister i Kosoves më parë

MINUTA E FUNDIT/ Albin Kurti po e bën këtë gjë që nuk e kishte bërë asnjë kryeminister i Kosoves më parë

Kurti i gat,shēm tē dialogojē me serbēt nē veri, qytetarēt pēr,gjigjen po ziti,visht.Kryeministri Kurti muaj mē parē kishte deklaruar se ēshtē i gatshēm tē dia,logojē me serbēt e Kosovēs.Shefi i ek zekutivit, muaj mē parē kishte shprehur vullnet qē tē dia,logojē me serbēt lokalē.Kjo ofertē e krye,ministrit Kurti, duket qē po pranohet nga qytetarēt e Republikēs sē Kosovēs qē i pēr,kasin na cionali,tetit serb.Kēshtu njē serb lokal tē enjten i tha ekipit tē T7 qē po e mirē,pret kētē iniciativē tē kryeministrit tē Kosovēs, ndērsa shprehet optimist qē njē ditē tē lē,vizin lirshēm shqiptarēt dhe serbēt.Ky madje kujton edhe njē moment nga Iufj,ta e fundit nē Kosovē, ku sipas tij i kishte ofruar bukē civilēve shqiptar.Se do ta mirē,priste kryeministrin Kurti nē veri tē Mitrovicēs shprehet edhe njē qytetar tjetēr.Njē takim mes liderēve shtetēror kosovar dhe atyre serb u zhvillua tē mērkurēn nē Slloveni, ku lēvizja e lirē ishte njē prej temave qē u dis,kutua aty.

Leave a comment

Your email address will not be published.