TURP/ I sherbeu Vetevendosjes gjate fushates, e tani po shperblehet. Emerohet ne krye te bordit te Postes

TURP/ I sherbeu Vetevendosjes gjate fushates, e tani po shperblehet. Emerohet ne krye te bordit te Postes

TURP/ I sherbeu Vetevendosjes gjate fushates, e tani po shperblehet. Emerohet ne krye te bordit te Postes

TURP/ I sherbeu Vetevendosjes gjate fushates, e tani po shperblehet. Emerohet ne krye te bordit te Postes.I dha para VV-sē gjatē fushatēs, tani shpērblehet, emērohet nē krye tē bordit tē Postēs.Nē krye tē bordit tē Postēs sē Kosovēs ēshtē emēruar Fadil Bejta, donator i Lēvizjes Vetēvendosje pēr zgjedh,jet nacionale tē vitit tē kaluar.Nē listēn e donacioneve tē publikuara pēr Vetēvendosjen emri i kryesuesit tē bordit figuron dy herē.Nē emēr tē Fadil Bejtēs, dy ditē para zgjedh,jeve, mē 12 shkurt 2021, janē dhēnē 1 mijē euro. Nē emēr tē tij figuron edhe njē donacion prej 50 eurove i dhēnē mē 2 shkurt, dy javē para zgjedh,jeve qendrore.I kontaktuar nga KALLXO.com, Bejta e ka konfirmuar qē ka dhēnē donacion pēr partinē qē ēshtē duke e udhē,hequr Qeverinē.Bejta pēr donacionin nē vlerē 1,000 euro thotē se ka qenē urē lidhēse dhe se nuk kanē qenē mjete tē tij por tē njē mērgimtari.“Ka qenē njē donacion i njē mērgim,tari qē ka dashtē me mbetē anonim por i ka dhanē 1 mijē euro dhe meqenēse Vetēvendosja e pati shpallē atē llogarinē bankare se kush do me dhanē donacion, unē vetēm ia kam kry njē shērbim tē tillē qē me ia mundēsu domethēnē transferin. Unē kam qēndru si urē kaluese pēr,mes llogarisē time sepse sipas tij Vetēvendosja nuk ka pranuar pare tē gatshme”, ka thēnē ai.Bejta, i cili u emērua kryesues i bordit tē Postēs sē Kosovēs nga Qeveria tē cilēs i prin Albin Kurti, thotē se nuk ka mundēsi financiare t’i dhurojē njē partie 1,000 euro.“Absolutisht unē s’mundem me ia dhanē 1 mijē euro donacion, sepse unē mbaj familje kēshtu qē ēshtē e pamundur me i dhanē 1 mijē euro me pagē tē Kosovēs”, ka thēnē ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.