E FUNDIT/ Replika e Presidentit kroat ndaj shkinës Bërnabiq po dridh gjithë Evropen

E FUNDIT/ Replika e Presidentit kroat ndaj shkinës Bërnabiq po dridh gjithë Evropen

E FUNDIT/ Replika e Presidentit kroat ndaj shkinës Bërnabiq po dridh gjithë Evropen

Replika Kroaci – Serbi, pre,sidenti kroat – krye,ministres serbe: Ne jemi nē BE, po ju? Pre,sidenti i Kroacisē, Zoran Milanoviq iu referua deklaratēs sē krye,ministres serbe Ana Bērnabiq nē Mostar, se ajo nuk ēshtē krye,ministre e serbēve tē Bosnje e Hercegovinēs, nē njē kundēr,pērgjigje ndaj Milanoviq i cili kishte thēnē para,prakisht se ēshtē pre,sident edhe i kroatēve nē BeH.Milanoviq tha se nuk i dēgjon deklaratat e krye,ministres serbe ose, siç tha ai, “tē sajat ose ndonjē prej heronjtē e epokēs sē ke qe”, transmeton Gazeta Express.“Ne jemi nē BE, ata nuk janē. Nēse vazhdojnē kēshtu, pyetja ēshtē se kur do tē ndodhē”, tha Milanoviq kur u pyet pēr tē koment,uar deklaratēn e Ana Bērnabiq.Dje nē Mostar, Bērnabiq u pyet nēse ēshtē krye,ministre e serbēve qē jetojnē nē BeH, pasi Milanoviq tha se ēshtē pre,sident i kroatēve atje.“Nuk e shoh kēshtu. Deklarata e Milanoviq ishte e pa,besueshme pēr mua dhe ishte e pa,besueshme qē nuk pati rea,gime, madje as nga Bashkimi Evro pian. Unē jam krye,ministre e Serbisē dhe pozicioni im ka njē homolog nē BeH”, tha Bērnabiq.

Leave a comment

Your email address will not be published.