E pranon Dardan Molliqaj: “Jemi per shkembim territoresh” – Si e komentoni deklaraten e tij?!

E pranon Dardan Molliqaj: “Jemi per shkembim territoresh” – Si e komentoni deklaraten e tij?!

E pranon Dardan Molliqaj: “Jemi per shkembim territoresh” – Si e komentoni deklaraten e tij?!

E pranon Dardan Molliqaj: “Jemi per shkembim territoresh” – Si e komentoni deklaraten e tij?!Molliqaj: Jemi pēr shkēmbim terri,toresh.Kryetari i PSD-sē Dardan Molliqaj ka deklaruar se krye,ministri Albin Kurti mund ta nēnshkruaj marrē,veshjen ku do tē pērfshihet edhe Asociacioni i komunave me shumicē serbe.Ai thotē se PSD ēshtē pēr shkēmbim terri,toresh.“Do tē ketē njē epilog jo tē drejt dhe as marrē,veshje tē qēndrueshme. Ne besojmē se Kosova po shkon drejt dy opsioneve qē Kurti po i shtynē, njēra prej tyre ēshtē qē tē kemi njē Status Qou, pra vazhdim tē kēsaj qē kemi tash qē pēr ne ēshtē regres dhe e dyta qē pēr ne ēshtē mē nē horizonte se e para njē marrē,veshje tē keqe jo pēr,fundimtare e cila do tē krijoj entitet politikē kulturor e ndoshta edhe ekonomik tē serbēve nē Kosovē.Tē shpresosh se Albin Kurti nuk do ta bējē kētē, ēshtē sikurse tē shpresosh nē baba dimēr. PSD ēshtē pēr ri pēr,caktimin e kufijve qē do tē ndodhte, sepse ne besojmē nē thelb se pro,blemi ēshtē mes Kosovēs dhe Serbisē, para se me qenē pro,blemi mes serbēve tē Kosovēs dhe Kosovēs”, tha pēr “Blic Interview”

Leave a comment

Your email address will not be published.