Si u kap ne rrenë shpiuni Nazim Bllaca per SHIK-un; Faktet qe deshmojne terr e zi per shpiunin Bllaca

Si u kap ne rrenë shpiuni Nazim Bllaca per SHIK-un; Faktet qe deshmojne terr e zi per shpiunin Bllaca

Si u kap ne rrenë shpiuni Nazim Bllaca per SHIK-un; Faktet qe deshmojne terr e zi per shpiunin Bllaca

Si u kap ne rrenē shpiuni Nazim Bllaca per SHIK-un; Faktet qe deshmojne terr e zi per shpiunin Bllaca.Si u zu nē rren Bllaca pēr SHIK-un, faktet qē dēshmojnē qē ai nuk ishte nē SHIK kurrē.Emisioni Udhēve kishte publikuar fakte e pērgjime tē pakontest,ueshme qē dēshmojnē se Nazim Bllaca ishte a,gjent i hershēm i UDB-sē serbe. Ai ishte trajnuar vite me radhē nga eprorēt e tij serb pēr tē dal pastaj nē sheshin e Prishtinēs e pēr ta a ku,zuar SHIK-un pēr disa nga v ra,sjet e pasIuf,tēs.Por, gjatē dhēnies sē dēshmive tē tij nē Gjy,katat e ndryshme, ai kishte bērē disa gabime elementare qē dēshmojnē se ai nuk kishte qenē asnjēherē pjesē e SHIK-ut. Edhe Kadri Veseli kishte treguar se kētē person nuk e ka takuar kurrē dhe kurrē s’ka qenē pjesē e SHIK-ut.

Nazim Bllaca gjatē procesit gjy,qēsor nuk e kishte ditur ku ishin zyret e SHIK-ut. “Nē njē deklaratē tē tij tē dhēnē nē Serbi ai e bēnē njē huqje tē madhe, kētē rast kur pyetet pēr ambientet e SHIK-ut, ndonēse prezantohej si pjestar i kēsaj organizate, thotē gabimisht vendodhjen e zyrave tē SHIK-ut. Teksa jo zyrtarisht thuhet se kēto tē fundit gjendeshin tek fakulteti i arteve, ku sot janē ambientet e agjensisē pēr mbrojtjen nga rre,zatimi, Bllaca kishte deklaruar se ato gjendeshin mes Hotelit Grand dhe ish Buzhurit tē dikur,shēm, aktualisht Hotel Swiss Diamond”.Por kjo nuk ishte huqja e tij e vetme sa i pērket SHIK-ut. Pavarēsisht trajnimit nga eprorēt serb pēr t’u para,qitur si pjesē e SHIK-ut, ai kur ishte pyetur nē procese tē ndryshme gjy,qēsore pērpos ambienteve tē SHIK-ut kishte gabuar edhe nē njē aspekt tjetēr.Bllaca, poashtu kishte gēnjyer kur kishte thēnē se SHIK-u kishte kartela identifikuese. Kētē gjē e kishte mohuar kategorikisht ish Shefi i SHIK-ut z. Kadri Veseli duke thēnē se “Kurrē nuk kemi pasur ID”.Poashtu, Nazim Bllaca nuk i kishte ditur as nofkat e pjestarēve tē SHIK-ut.As nofkat qē Bllaca pretendon se janē pēr,dorur nē SHIK, sipas Veselit, nuk janē tē qēndrueshme. Kadri Veseli gjatē njē dēshmie nē EU LE,X e kishte pēr,gēnjeshtruar Bllacēn dhe kishte demaskuar rrenat e tij.“Nuk kemi pasur aso nofka siç thotē dēshmitari i juaj. Kanē qenē tjera. Unē pēr shembull kam pasur nofkē tjetēr e jo “Luli”, siç mē thērrasin shoqēria”, ka thēnē ish-shefi i SHIK-ut.

Leave a comment

Your email address will not be published.