TRODNITJE E MADHE/ Po dridhet gjithe Ballkani nga fjalet e kelyshit Vuciq – Ja cfare po thote per Millosheviqin

TRODNITJE E MADHE/ Po dridhet gjithe Ballkani nga fjalet e kelyshit Vuciq – Ja cfare po thote per Millosheviqin

TRODNITJE E MADHE/ Po dridhet gjithe Ballkani nga fjalet e kelyshit Vuciq – Ja cfare po thote per Millosheviqin

Vuçiqi e am nis,ton ish-shefin e tij: Millosheviqi s’ēshtē fajtor.Presidenti i Serbisē, Aleksandar Vuçiq, nuk e ka harruar ish-shefin e tij, ka sap,in e Ballkanit, Sllobodan Millosheviq. Ai deklaroi sē fundmi se Millosheviqi “nuk e pati lehtē”, teksa po fliste pēr pro bI,emet qē duhej tē zgjidh,eshin mes Kosovēs dhe Serbisē. Ai i lē faj Millosheviqit vetēm qē, siç thotē ai, nuk ka mundēsi tē llogarisē mirē ose ta shohē mirē situatēn.Vuçiq tha nē TV Pink se “ne kemi ardhur kēshtu nē njē pozitē tē vēshtirē”, duke pēr,mendur largimin e serbēve qē tha se u bē nē fillim tē viteve ’90.“Nuk ishte e lehtē apo e thjeshtē pēr Millosheviqin. Ai i bēri tē gjitha llojet e ga bime,ve, por nuk ēshtē fajtor pēr v ras,jen e vendit, janē ata qē e bēnē kētē. Por ai ēshtē faj,tor qē nuk ishte nē gjend,je tē llogariste dhe tē shihte mirē, kēshtu qē ne pa,guajmē çmimin. Pastaj erdhi njē grup i papēr,gjegjshēm”, tha Vuçiq.“Millosheviqi tē paktēn kishte emo cione dhe Iufj,toi pēr Kosovēn”, theksoi Vuçiq, i cili atē,herē i shērbente atij si ministēr i Informacionit.

Leave a comment

Your email address will not be published.