“Zgjidhja me e drejte eshte qe Lugina e Presheves me Kosovë, kurse Veriu me Serbi”

“Zgjidhja me e drejte eshte qe Lugina e Presheves me Kosovë, kurse Veriu me Serbi”

“Zgjidhja me e drejte eshte qe Lugina e Presheves me Kosovë, kurse Veriu me Serbi”

Rexhep Qosja: Zgjidh,ja mē e drejtē, Lugina e Preshevēs me Kosovē, Veriu me Serbi.T’i mbash me zor serbēt e Kosovēs dhe shqiptarēt e Luginēs sē Preshevēs nēn njē shtet qē nuk e duan ēshtē jo e drejtē dhe jo de mokratike, qē ndryshe mund tē thuhet t’i mbash ata nēn ok upi,m..Nēse Atifete Jahjaga shkon dhe pinē njē kafe tek vē,llezērit tanē nē Preshevē pēr t’ja kthyer borxhin vizitēs sē fqiut tē parē, presidentit serb Tadic, kosovarēt nuk do tē dalin faktor de stabiI,izues.Edhe pse ky ishte shekulli ynē, cēshtja shqiptare nē ballkan nuk ēshtē zgjedh,ur si duhet, nuk ēshtē zgjidh,ur drejtē dhe cēshtja shqiptare ende nuk ēshtē e zgjidh,ur pēr,fundimisht.. janē keta vetēm ca prononcime tē aka demik Rexhep Qosjes nē intervistēn dhēnē agjencisē informative kombē tare « Presheva Jonē.

Leave a comment

Your email address will not be published.