Abazoviq per të arritur qëllimet e tij është i gatshem të bëj gjithcka – Ja cfare paralajmeron ai

Abazoviq per të arritur qëllimet e tij është i gatshem të bëj gjithcka – Ja cfare paralajmeron ai

Abazoviq per të arritur qëllimet e tij është i gatshem të bëj gjithcka – Ja cfare paralajmeron ai

Abazoviq per tē arritur qēllimet e tij ēshtē i gatshem tē bēj gjithcka – Ja cfare paralajmeron ai.Abazoviq: Pēr tē arritur qēllimet tona kalojmē edhe nē opozitē nēse ēshtē e nevojshme.Zēvendēskrye,ministri i shkarkuar nē Mal tē Zi dhe lideri i Lēvizjes Qytetare “URA”, Dritan Abazoviq, ka kērkuar pēr,shpejtimin e dorē,heqjes sē krye,ministrit Zdravko Krivokapiq.“Kjo qeveri pēr,fundon mē 4 shkurt, edhe nēse krye,ministri nuk jep dorē,heqjen ndērkohē”, theksoi Abazoviq, shkruan RTCG, transmeton Klankosova.tv.Kreu i “URA” tha pēr TV Prva se Mali i Zi ka nevojē pēr reforma rrēnjēsore dhe thelbēsore dhe se nevojiten hapa seriozē nē drejtim tē sundimit tē li,gjit.Mes tjerash, Abazoviq, tha se “URA” edhe pse ēshtē pjesē e qeverisē aktuale ēshtē gati tē shkojē nē opozitē nēse ēshtē e nevojshme pēr tē arritur qēllimet e saj – njē Mal i Zi i lirē, evropian, demokratik, i qēndrueshēm nē rrugēn drejt BE-sē.“Nē njē moment dhe unē e pashē kētē, por u pērpoqa t’i jepja njē karton tē verdhē krye,ministrit brenda, pēr tē krijuar ndjenjēn se asnjē nga 41 deputetēt nuk do tē lejohet tē votojē kundēr qeverisē sepse do tē shpallej tradh,tar, ndaj ne mund tē qeverisim si tē duam, e paralajmēroi krye,ministrin pēr kētē”, tha Abazoviq.Tutje Abazoviq tha se mbēshtet themelimin e subjekteve tē reja politike dhe ēshtē i gatshēm pēr lojē politike, por thekson se nuk ēshtē e pranueshme qē partitē e reja tē krijohen duke keqpērdorur resurset shtetērore.

Leave a comment

Your email address will not be published.