Ali Ahmeti “nje shqiptar me zemer” ja fjalet e tij pas takimit me Albin Kurtin qe po dridhin gjithe vendin – Ja deklarata qe po trazon ujerat

Ali Ahmeti “nje shqiptar me zemer” ja fjalet e tij pas takimit me Albin Kurtin qe po dridhin gjithe vendin – Ja deklarata qe po trazon ujerat

Ali Ahmeti “nje shqiptar me zemer” ja fjalet e tij pas takimit me Albin Kurtin qe po dridhin gjithe vendin – Ja deklarata qe po trazon ujerat

Ali Ahmeti “nje shqiptar me zemer” ja fjalet e tij pas takimit me Albin Kurtin qe po dridhin gjithe vendin – Ja deklarata qe po trazon ujerat.Ahmeti pas takimit me Kurtin: Pēr,krahim Kosovēn nē dialog, me njohje tē ndēr,sjellē.Lideri i BDI-sē, Ali Ahmeti ka zhvilluar sot njē takim me krye,ministrin e vendit Albin Kurti.Ahmeti ka bērē tē ditur se ēshtē jetike pēr Kosovēn dhe Maqedoninē e Veriut tē vazhdojnē rrugēn e integrimit nē Bashkimin Evro,pian.“Ēshtē jetike pēr Kosovēn dhe Maqedoninē e Veriut tē vazhdojnē rrugēn e zhvillimit dhe integrimit nē Bashkimin Euro,pian duke pēr,krahur njēra tjetrēn, prandaj sot nē Prishtinē u ulēm nē tavolinēn e pēr,bashkēt tē punēs me krye,ministrin Albin Kurti dhe anētarēt e kabinetit tē tij qeveritar.Me veprim institucionalisht tē koordinuar do tē arrijmē qē pēr kohē tē shpejtē tē realizojmē projektet madhore tē ndērlidhjes mē efikase kombētare mes nesh, si rrugēn Tetovē – Prizren, autostradēn Prishtinē – Bllacē – Shkup, kalimin e pēr,bashkēt kufitar, si dhe tē intensifikojmē bashkē,punimin ekonomik dhe atē turistik mes Kodrēs sē Diellit dhe Brezovicēs”, ka shkruar Ahmeti.Ai po ashtu ka shtuar se vazhdojnē tē qēndrojnē nē pēr,krahje tē Kosovēs nē drejtim tē gjetjes sē zgjidh,jes me Serbinē pērmes njohjes sē ndēr,sjellē.“Vazhdojmē tē qēndrojmē nē pēr,krahje tē Kosovēs nē drejtim tē gjetjes sē zgjidh,jes me Serbinē pērmes njohjes sē ndēr,sjelltē si proces i rēndēsishēm pēr stabilitetin dhe perspektivēn e zhvillimit tē mbarē rajonit”, ka shkruar ai nē Facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published.