E FUNDIT/ Agim Veliu “i lypë fer Lumir Abdixhikut” – Ja per cfare behet fjale, te gjithe po habiten

E FUNDIT/ Agim Veliu “i lypë fer Lumir Abdixhikut” – Ja per cfare behet fjale, te gjithe po habiten

E FUNDIT/ Agim Veliu “i lypë fer Lumir Abdixhikut” – Ja per cfare behet fjale, te gjithe po habiten

E FUNDIT/ Agim Veliu “i lypē fer Lumir Abdixhikut” – Ja per cfare behet fjale, te gjithe po habiten.Agim Veliu kērkon tē pēr,ballet nē debat me Lumir Abdixhikun, Ekrem Hysenin e quan gjynah.Deputeti i Lidhjes Demokratike tē Kosovēs, Agim Veliu, i ka kērkuar debat publik krye,tarit tē partisē, Lumir Abdixhiku dhe kryetarit tē degēs sē Podujevēs, Ekrem Hysenit.Kērkesa pēr debat e Veliut erdhi si rezultat i zhvillimeve tē fundit brenda degēs sē LDK-sē nē Podujevē, ku u zgjodh krye,tar i degēs, Ekrem Hyseni. Veliu ka hedhur kri,tika tē mēdha ndaj Abdixhikut dhe Hysenit, teksa kētē tē fundit e quan “gjynah”.I pyetur se a ēshtē nē gjendje tē pēr,ballet nē debat me kryetarin aktual tē LDK-sē nē Podujevē, Ekrem Hyseni, Veliu u pērgjigj po zit,ivisht, mirēpo u shpreh se mē shumē do tē donte qē publikisht tē pēr,ballej me kryetarin e LDK-sē, Lumir Abdixhiku.“Unē do tē doja qē tē pēr,ballem nē debat me Lumir Abdixhikun tē kem debat lidhur me zhvillimet nē LDK. Edhe me Ekrem Hysenin, ama ky (Ekrem Hyseni v.j.) ēshtē pēr gjynah, sepse ēshtē kukull e Lumir Abdixhikut. Kēshtu qē me z.Abdixhiku po dua debat”, tha Veliu.Veliu ka kērkuar durim nga anētarēt dhe simpatizantēt e tij nē Podujevē, pasi qē siç tha ai; ditē tē mira do tē vijnē sērish pēr LDK-nē.“Anētarēve dhe mbēshtetēsve ju them qē tē kenē durim sepse ditē tē mira do tē vijnē pēr LDK-nē sērish”, tha ndēr tē tjera Agim Veliu nē Tv Llapi.

Leave a comment

Your email address will not be published.