E FUNDIT | Baton Haxhiu ‘Ofendon’ me Fjal te Renda Albin Kurtin-“Aj ka rrejt tere kohen Patritotizmin e ka falls”

E FUNDIT | Baton Haxhiu ‘Ofendon’ me Fjal te Renda Albin Kurtin-“Aj ka rrejt tere kohen Patritotizmin e ka falls”

E FUNDIT | Baton Haxhiu ‘Ofendon’ me Fjal te Renda Albin Kurtin-“Aj ka rrejt tere kohen Patritotizmin e ka falls”

Qeveria e Kosovës ka vendosur që për momentin të mos e zbatojë reciprocitetin me shtetin e Serbisë.Kjo qasje ka shtuar zërat dhe su l met në adresë të kryeministrit Albin Kurti, i cili ka qenë i mendimit më parë dhe këtë e ka artikuluar publikisht gjatë fushatës eletorale të zgjedhjeve të 14 shkurtit se Kosova nuk duhet të heqë dorë nga kjo ma së.Kjo temë u diskutua në Euronews Albania, ku nuk munguan debatet mes protagonistëve Andi Bushatit dhe Baton Haxhiut.

Ky i fundit tha se kryeministri Albin Kurti po dëshmon se ka gë nj yer hapur pjesën dërrmuese të popullit të Kosovës.“Ka gë nj yer gjithë kohës, patriotizmin e ka fa ls. Dësh timet për tre muaj i ka aq sa të tjetër i kanë bërë gjatë gjithë qeverisjeve. Unë kam bindjen se Kurti e ka shfaqur fu qi në e pushtetit dhe paf uqinë e tij dhe paf uqia e tij është dominante. Unë kam dëshirë që Kurti të jetë i suksesshëm, që mos të zhgë njehen ato 52% që e kanë mbështetur. Albin Kurti për herë të parë gjatë qeverisjes e ka kuptuar shumë sen sitiv nga ato që ka premtuar”, tha ai.Analisti Andi Bushati thotë se me aq sa ka deklaruar në publik, z. Kurti ka lënë të kuptohet se është tër hequr nga ma sa e reciprocitetit.“Po, me aq gjëra që ka thënë Kurti duhet të jemi të ndërg jegj shëm, nga ca gjëra o të detyrohet të bëjë prapaktheu ose do të detyrohet të për gënje shtrojë vetveten. Unë mendoj se Kurti dhe VV-ja dhe mënyrën se si po sillet ndaj bordeve, është akoma në shkr irjen e pushtetit të vjetër dhe është në tr ajekt oren e bërjes mirë për qytetarët e Kosovës”, tha ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.