E PAPRANUESHME / “çetniku” Vuçiq thote se nuk i beson Kosoves – ja per qfare e ka fjalen “klyshi” i Millosheviqit

E PAPRANUESHME / “çetniku” Vuçiq thote se nuk i beson Kosoves – ja per qfare e ka fjalen “klyshi” i Millosheviqit

E PAPRANUESHME / “çetniku” Vuçiq thote se nuk i beson Kosoves – ja per qfare e ka fjalen “klyshi” i Millosheviqit

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka reaguar pas zbatimit të marrëveshjes për targat të arritur ndërmjet Kosovës dhe shtetit që udhëheq ai.Vuçiq, ndër të tjera, siç raportojnë mediet serbe, është deklaruar edhe për Asociacionin e Komunave me k,ompe,te,nca ekze,kut,ive, për të cilën ka thënë se nuk i be,son Kosovës në zbatimin e saj.

“Nuk besoj se do e pran,oj,në Aso,ciac,ion,in. Nuk u besoj në asg,jë sepse e di me kë kemi pu,në. Kurti ka thënë se Kosova e ka një pr,oble,m të madh, që tashmë ka emër e mbiemër (Aleksandar Vuçiq)”, ka thënë ai.“Nuk ka asnjë marrëveshje të l,eh,të për ne. S’ka asgjë të le,ht,ë në Kosovë. Më 2008, ata shp,all,ën pavarësinë dhe ajo njihet nga 90 për qind e shteteve të fu,qis,h,me. Që nga ajo kohë, mezi po e mbajmë hun,dë,n mbi ujë”, është shprehur tutje ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.