E PAPRANUESHME / Milaim Zeka fjale te renda per Albin Kurtin – As Vuçiqi nuk kish mujt ma shume me ja “ngul” Kosoves se sa Albini

E PAPRANUESHME / Milaim Zeka fjale te renda per Albin Kurtin – As Vuçiqi nuk kish mujt ma shume me ja “ngul” Kosoves se sa Albini

E PAPRANUESHME / Milaim Zeka fjale te renda per Albin Kurtin – As Vuçiqi nuk kish mujt ma shume me ja “ngul” Kosoves se sa Albini

Gazetari Milaim Zeka ka bërë një postim në profilin e tij në Facebook e në të cilin ka su,lm,u,ar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.“Albin Kurti po tr,ed,hë ku,aj,” e nis shkrimin e tij z. Zeka, që njihet për fjalorin e tij ek,spl,ici,t.Ai e ka quajtur kryeministrin “mjeshtër të bo,l,ev,e”,duke e komentuar çështjen e marrëveshjes së targave.“Çka ka rendesi per tru,shp,erla,ret pop,ull,or, apo per ata qe jane bere ka,p,s ne tru, qe kur u arrite kjo marreveshje me 2016, Albini e pati quajtur si “tra,dhe,ti, t,urp, li,ge,si, pos,htr,im, ne,nsht,rim, hu,mbj,e te sov,ra,nit,et,it”!!!” – shkruan Zeka.Statusi i plotë:Albin Kurti po tr,ed,e kua,j.Duke e t,red,he ne tr,u nje pjese te madhe te shqiptareve, pas kesaje sh,per,lar,je te madhe te tr,ur,it, Albini ka fillu me tre,dhe k,uaj, bashke me presidentin serb, Aleksander Vuqiçin.

Kishte pas qene njeri qe tre,dh,te kuaj, edhe ky tipi, dy euro i shp,enzo,nt,e, nje e fitonte. Nje dite, gruaja po i thote: O burre, na sh,kat,erro,ve shtepine more njeri, nuk shkon ma keshtu.Burri ia kthej: -E di moj gru, ama po,pu,lli ashte me rendesi qe po me quan “ai tre,dha,q,i”, me demek mje,sh,t,ri i b,ole,v,e.Keshtu doli kjo puna e targave. Çka ka rendesi per tru,shp,erla,ret popullor, apo per ata qe jane bere ka,ps ne tr,u, qe kur u arrite kjo marreveshje me 2016, Albini e pati quajtur si “tra,dhet,i, t,urp, li,ges,i, po,shtr,im, nenshtrim, hu,mb,je te so,vrani,tet,it”!!!Me pas sh,ite Vuqiçi gjy,smen e Serbise, a paret nga shi,tja me i pas perdore per me ngu,le Kosoven, nuk e kish ng,ule ma k,eq dhe ma r,ende se sa Albini.A thu ne renditjen e Albinit, dialogu ku po na mbetet?! Me duket para nr 1!

Leave a comment

Your email address will not be published.