Fatmir Limaj “del nga vetja” nuk i ka kursyer fjalet per Kryeminstrin e vendit Albin Kurtin

Fatmir Limaj “del nga vetja” nuk i ka kursyer fjalet per Kryeminstrin e vendit Albin Kurtin

Fatmir Limaj “del nga vetja” nuk i ka kursyer fjalet per Kryeminstrin e vendit Albin Kurtin

Lideri i partisë Nisma socialdemokrate, Fatmir Limaj ka reaguar pas marrëveshjes për targat e automjeteve dhe ref,uzi,min e projektit amerikan të g,azit.Limaj përmes një postimi në Facebook për media ka thënë se Kosova ka një qeveri ar,roga,nte, që përveç asaj ka edhe një opozitë parlamentare të për,gjum,ur e në disa raste edhe ser,vil,e.Ai shtroi pyetjen se si ka mundësi që partitë parlamentare opozitare të mos i mbledhin nënshkrimet e deputetëve për të thirrur seancë të jas,htëza,kons,hme, ku do të diskutohej për refu,zim,in e projektit amerikan të ga,zit nga ana e Qeverisë së Kosovës dhe nënshkrimit të marrëveshjes për targat

“Kosovës sot i duhet një opozitë e fu,qis,hme, e cila mbron par,ime e qëndrime në inte,res të vendit. Si ka mundësi që partitë parlamentare opozitare të mos i mbledhin nënshkrimet e deputetëve për të thirrur seancë të ja,shtëz,akons,hme, ku do të dis,kut,ohej për ref,uzi,min e projektit të gazs,jel,lës,it amerikan nga ana e Qeverisë së Kosovës dhe nënshkrimit të marrëveshjes për targat, ku fa,kti,ki,sht përmes asaj marrëveshje qeveria Kurti ka pranuar që në veriun e Kosovës të ushtroj sov,ran,itet,in edhe qeveria e Serbisë.Sot më shumë se kurrë Kosovës i duhet një opozitë parlamentare aktive, e cila përmes mek,an,izmit të Kuvendit do t’i kërkonte përg,jegjë,si kësaj Qeverie për dë,met që po ia sh,kakt,on vendit. FL”, thuhet në postim.

Leave a comment

Your email address will not be published.