Kujt ia “bën” me sy presidentja Vjosa Osmani? (VIDEO)

Kujt ia “bën” me sy presidentja Vjosa Osmani? (VIDEO)

Kujt ia “bën” me sy presidentja Vjosa Osmani? (VIDEO)

Kujt ia “bën” me sy presidentja Vjosa Osmani? (VIDEO)-Kujt ia “bëri” me sy presidentja Osmani?Presidentja Vjosa Osmani e priti në pre,sidencë ekipin olimpik të Kosovës që do ta për,faqësojë vendin në lojtërat olimpike dimërore që do të mbahen sivjet në Pekin.Osmani pati një moment të pazakontë pasi ia dorë,zoi flamurin skitarit, Albin Tahiri.Ajo u pa teksa i rrotulloi sytë, dhe nuk dihet se pse e bëri një gjë të tillë apo nëse ishte ndonjë sinjal i thjeshtë që donte t’ia dërgonte ndokujt prej stafit të saj.Në videomaterialin më poshtë gjeni momentin e reagimit të Osmanit:(Te drejtat e plota te videomaterialit i takojne publikuesit te saj /KLANKOSOVA.tv/)

https://www.facebook.com/watch/?v=949691492345081

Leave a comment

Your email address will not be published.