LAJM FANTASTIK / Kosova nenshkruan marreveshje madheshtore me Kroacine / Serbet futen ne “panik”

LAJM FANTASTIK / Kosova nenshkruan marreveshje madheshtore me Kroacine / Serbet futen ne “panik”

LAJM FANTASTIK / Kosova nenshkruan marreveshje madheshtore me Kroacine / Serbet futen ne “panik”

Në duart e ush,tar,,ëve të Kosovës, së shpejti pritet të jenë armë e paj,i,sje të ndryshme, pr,odhim kroat.Ato do të vijnë, përmes realizimit të marrëveshjes mes dy vendeve për ble,rjet ush,tar,ake “Shtet me Shtet.Kjo u paralajmërua nga Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, pas takimit me homologun e tij kroat, Mario Banozic.Një ujdi e tillë sipas ish-Komandanti të Fo,r,cës së Si,guri,së së Kosovës, Kadri Kastrati, është shumë e dob,is,hme për vendin.Arsye për këtë, ky thotë se është përvoja ush,ta,ra,ke dhe p,rod,hue,se e shtetit të afërt.

Leave a comment

Your email address will not be published.