Anetari i Vetevendosjes me fjale te papranueshme per Dardan Molliqajn: “Do te vi nga Londra dhe ka me ba me pi uje me luge”

Anetari i Vetevendosjes me fjale te papranueshme per Dardan Molliqajn: “Do te vi nga Londra dhe ka me ba me pi uje me luge”

Anetari i Vetevendosjes me fjale te papranueshme per Dardan Molliqajn: “Do te vi nga Londra dhe ka me ba me pi uje me luge”

Anetari i Vetevendosjes me fjale te papranueshme per Dardan Molliqajn: “Do te vi nga Londra dhe ka me ba me pi uje me luge”.Anētari i VV-sē kēr cē,non Molliqajn: Nēse nuk a rre,st ohet, do tē vi nga Londra dhe ka me ba me pi ujē me lugē.Anētari i Lēvizjes Vetēvendosje, Fatmir Hasani ka kē rcēn,uar kreun e PSD-sē, Dardan Molliqaj pas pro test,ēs sē djeshme.Hasani pērmes njē postimi nē Facebook i tha Molliqajt se nēse nuk a r rest,oh et nga PoIicia e Kosovē, ai do tē vie nga Londra dhe do ta bēj “me pi ujē me lugē”.“Kemi hjek qe 20 vjet me e ndertu shtetin e poI,icin, ush tri,n, gjy,katat, shendetsin e nje njeri i paftyr siq ishe ti mi ra poI,icit kjo eshte suI,m ndaj shtetit tone jo vetum ndaj poI,icve”, ka shkruar Hasani.Postimi i plotē pa ndērhyrje:

Nje porosi per Dardan Molliqaj, kerkim faljen tende sta pranoj ti duhesh me shku nb ur,g.
Nese autoritetet e Kosoves nuk te a re,sto jn e met shti nb u,rg, une personalisht do e mar persiper do vi nga Londra per ti mbrojt poI,ict tonē dhe ka met ba me pi ujē me lugē e kurr ska met ra ndermend me i suI,mu institucionet e Republikes se Kosoves.
Kemi hjek qe 20 vjet me e ndertu shtetin e poIicin, ush tri,n, gjy,katat, shendetsin e nje njeri i paftyr siq ishe ti mi ra poI,icit kjo eshte suIm ndaj shtetit tone jo vetum ndaj poI,icve.
E pres me padurim a re,stim in e kti qeni ja perndryshe ja jap ha,kun une dhe e pranoj de,nimin qe do ma shqipton gjy,kata e Kosoves.

Leave a comment

Your email address will not be published.