Po bëhet nami në rrjet, askush nuk e di se farat e cilit frut janë këto..??

Po bëhet nami në rrjet, askush nuk e di se farat e cilit frut janë këto..??

Po bëhet nami në rrjet, askush nuk e di se farat e cilit frut janë këto..??

MBILLNI FARA KUMBULLE – Pra keto jane fara kumbulle, ne vazhdim do tregojme vlerat qe per,mbane kumbulla si frut dhe ber,thamat e tyre.Njē kumbull ēshtē njē lloj drupe qē mban farēn e saj nē njē bēr,thamē nē bērthamēn e frutave. Farat e shumicēs sē varieteteve mund tē korren dhe kalojnē nēpēr njē proces tē quajtur shtresē,zim. Fara, pasi tē mbillet, mund tē mbillet nē natyrē ose nē njē tenxhere LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Leave a comment

Your email address will not be published.