“Zoti ju rujtë dyve”, komenti i qytetarit për Osmanin e Kurtin në Podujevë

“Zoti ju rujtë dyve”, komenti i qytetarit për Osmanin e Kurtin në Podujevë

“Zoti ju rujtë dyve”, komenti i qytetarit për Osmanin e Kurtin në Podujevë

Presidentja Vjosa Osmani dhe kryeministri Albin Kurti sot kanë vendosur kurora lulesh në Sheshin e Dëshmorëve në Komunën e Podujevës.
Ata kanë folur edhe para mediave ku i janë përgjigjur edhe pyetjeve të gazetarëve.

Në përfundim të fjalëve, një i moshuar ka gjetur rastin që t’i urojë presidenten Osmani dhe kryeministrin Kurti.“Zoti ju rujtë dyve”, është dëgjuar duke thënë një qytetar.

“Faleminderit edhe juve”, i është përgjigjur Osmani.

Leave a comment

Your email address will not be published.