Ja cfare ka vendosur kryeministri Albin Kurti per marreveshjen finale me serbine!!!

Ja cfare ka vendosur kryeministri Albin Kurti per marreveshjen finale me serbine!!!

Ja cfare ka vendosur kryeministri Albin Kurti per marreveshjen finale me serbine!!!

Ja cfare ka vendosur kryeministri Albin Kurti per marreveshjen finale me serbine!!!Kurti: Jemi tē vendosur qē integriteti dhe sovraniteti tē mbesin tē pace,nuara.Krye,ministri i Kosovēs Albin Kurti, ka thēnē se Qeveria e Kosovēs ēshtē e vendosur qē integriteti terri,torial tē mbetet i paprekshēm.Kurti kēto deklarime i bēri pas takimit qē pati me Pērfaqēsuesin Special tē Shteteve tē Bashkuara pēr Ballkanin Perēndimor Gabriel Escobar dhe atē tē Bashkimit Evro,pian pēr dialogun Kosovē-Serbi, Mirosllav Lajçak,Ai tha e mbēshtet procesin e dialogut, qē sipas tij duhet tē jetē parimor.“Qeveria e Republikēs sē Kosovēs e mbēshtet procesin parimorē nē Bruksel. Ne jemi tē vendosur qē inte,griteti, sovraniteti, kushtetutshmēria tērē kohēn dhe kudo tē ngelen tē pace,nuara nga çfarēdo e ndokujt. Unē jam krye,ministēr i qytetarēve pa dallim prandaj jam i gatshēm t’i pērgjigjem tē gjitha kērkesave tē qytetarēve tē Kosovēs. Ne dēshirojmē ndihmēn e BE-sē. Fondet dhe vlerat evro,piane ne i shohim tē pashkē,putshme ndaj njēra tjetrēs”, ka deklaruar Kurti.

Leave a comment

Your email address will not be published.