Albin Kurti mbledh ministrat dhe kjo gje pritet te ndodhë

Albin Kurti mbledh ministrat dhe kjo gje pritet te ndodhë

Albin Kurti mbledh ministrat dhe kjo gje pritet te ndodhë

Albin Kurti mbledh ministrat dhe kjo gje pritet te ndodhē.Kurti mbledh ministrat.Qeveria e Kosovēs sot do tē mbajē mbledh,jen e radhēs.Sipas njoftimit pēr media nga krye,ministria, mbledhja e Qeverisē pritet tē mbahet sot.Kjo mbledhje vjen pas disa zhvillimeve nē vend.ZRRE-sē i janē dērguar re,komandime tē ndryshme nga partitē politike pēr shtrenjtimin e rrymēs. Sē shpejti pritet tē merret njē vendim.Po ashtu, vlen tē theksohet se tē premten do tē diskutohet pēr masat e reja. Avo,kati i Popullit dje i ka rekomanduar Qeverisē sē Kosovēs tē ri,shqyrtojē masat, pēr,katēsisht orarin e lēvizjes sē qarkullimit.

Leave a comment

Your email address will not be published.