Cila është lidhja mes nënkryetares së re të Prishtinës dhe Rita Orës?!

Cila është lidhja mes nënkryetares së re të Prishtinës dhe Rita Orës?!

Cila është lidhja mes nënkryetares së re të Prishtinës dhe Rita Orës?!

Cila ēshtē lidhja mes nēnkryetares sē re tē Prishtinēs dhe Rita Orēs?!Donjeta Sahatçiu ēshtē emēruar sot nēnkrye,tare e Komunēs sē Prishtinēs nga radhēt e Partisē Demokratike tē Kosovēs. Emērimi i saj nē kētē pozitē ēshtē bērē i ditur nga nēnkrye,tari i kēsaj partie, Uran Ismaili, nē njē konferencē pēr media.Donjeta Sahatçiu ēshtē nēnkrye,tarja e parē grua e Prishtinēs e emēruar nga PDK dhe kētē e cilēsoi si ndēr tē jetēs sē saj.Çfarē lidhje ka nēnkrye,tarja e re e Prishtinēs me Rita Orēn?Burime tē Express Rozē zbuluan se nēnkrye,tarja Sahatçiu ēshtē kusherirē e afērt e kēngetares me famē botērore Rita Ora.Por ajo qē u vu re ēshtē se nēnkrye,tarja Sahatçiu nuk ka llogari nē Facebook dhe Instagram me emrin e saj, prandaj nuk u pa nēse Rita dhe Donjeta e “ndjekin” njēra-tjet,rēn nē rrjetet sociale.

Leave a comment

Your email address will not be published.