E FUNDIT/ Albin Kurti prezanton anetaret e bordit te Trepçës dhe KEK-ut! Per tu habitur

E FUNDIT/ Albin Kurti prezanton anetaret e bordit te Trepçës dhe KEK-ut! Per tu habitur

E FUNDIT/ Albin Kurti prezanton anetaret e bordit te Trepçës dhe KEK-ut! Per tu habitur

E FUNDIT/ Albin Kurti prezanton anetaret e bordit te Trepçēs dhe KEK-ut! Per tu habitur.Kurti prezanton anētarēt e bordit tē Trepçēs dhe KEK-ut.Kryeministri i Kosovēs, Albin Kurti ka prezantuar anētarēt e bordit tē ndērmarrjeve publike “Trepça” dhe “KEK”.Kurti tha se dy kēto vendime janē mi,ratuar nē mbledhjen e Qeverisē sē Kosovēs.“Para kabinetit qeveritar prezantova kandidatēt pēr Bordet e dy Ndēr,marrjeve Publike, tē Trepçēs dhe KEK-ut me ç’rast qē tē dyja u votuan. E para me vota una,nime dhe e dyta me njē abstenim. Trepça dhe KEK-u mund tē funksionojnē mē shpejtē mē mirē pēr shkak se tani do t’i kemi bordet e tyre tē rregullta”, tha ai.Krye,ministri prezantoi anētarēt dhe kryesuesin e bordit tē “Trepçēs”, teksa shtoi se do tē hapin konkurs edhe pēr katēr anētar.“Nē ‘Trepça’ kemi bordin me kēta pesē anētarē, Bahri Hysnin kryesues, Ibrahim Krasniqin anētar, Muharrem Pecin anētar, Bujar Bilallin anē,tar dhe Xhevdet Tahirin anētar. Kētu nevojiten edhe katēr anētarē tē tjerē dhe serish u bējē thirrje profesionistēve qē kur ta shpallin konkursin pēr kēto katēr vende tē aplikojnē sepse duam qē tē kemi njerēz me kom,petencē dhe integritet”, ka thēnē ai.Ndērkaq, pēr bordin e KEK-ut, Kurti deklaroi se i kanē emēruar gjashtē anētar.“I kemi gjashtē anētar nē KEK. Ēshtē Skēnder Haziri kryesues, Merita Kasapolli anētare, Berzar Halilaj anētar, Valbona Raifi anē,tar, Mustafa Pllana e Valdrin Krasniqi anētarē”, ka thēnē Kurti. /Demokracia.com/

Leave a comment

Your email address will not be published.