Kush E Ka Radhën? Paralajmërimi I Escobar: Amerika, Ka Tjetër Emër “Non Grata”…

Kush E Ka Radhën? Paralajmërimi I Escobar: Amerika, Ka Tjetër Emër “Non Grata”…

Kush E Ka Radhën? Paralajmërimi I Escobar: Amerika, Ka Tjetër Emër “Non Grata”…

Gabriel Escobar ka paralajmëruar se Amerika do të shpallë të tjerë politikanë “Non Grata”.

I dërguari i Amerikës për Ballkanin tha se SHBA-ja do të përdorë të gjitha mjetet përfshirë edhe sanksionet për të ndëshkuar politikanët e korruptuarit.

“Amerika do të vazhdojnë të përdorë të gjitha mjetet duke shpallur “Non Grata” politikanë të tjerë, përfshirë edhe sanksionet për të ndëshkuar aktorët dhe kompanitë që i mbështesin ato. Korrupsioni është një kancer që gërryen besimin e qytetarëve në demokraci”, tha Escobar.

Leave a comment

Your email address will not be published.