LAJM I MADH / Edi Rama ftohet ne Washington nga Antony Blinken – Ja per qfare behet fjale

LAJM I MADH / Edi Rama ftohet ne Washington nga Antony Blinken – Ja per qfare behet fjale

LAJM I MADH / Edi Rama ftohet ne Washington nga Antony Blinken – Ja per qfare behet fjale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka marrë ftesë për të takuar Sekretarin Amerikan të Shtetit, Antony Blinken në mesin e muajit shkurt në Washington.Sipas Top Channel, gjate qën,drimit në Washington, Rama gjit,hashtu pr,itet të marrë pjesë në mbl,edhjen e K,ëshi,llit të S,igur,imit të Or,g,anizat,ës së Kom,beve të Bashkuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.Ky do të jetë takimi i dytë mes Edi Ramës dhe sek,ret,arit Blinken pas takimit në Bruksel më 13 qershor 2021, ku SHBA dhe Shqipëria nën,shkr,uan memo,ran,dumi,n për si,guri,në e rr,je,tit 4G dhe 5G.Gjithashtu, në gusht 2021, sekretari Blinken i te,lef,onoi kryeministrit Rama për ta falë,nder,uar pas gat,ish,mër,isë për të pritur qyt,et,arët afg,anë në nevo,jë.

Leave a comment

Your email address will not be published.