“Unë e rrita LDK-në në Kosovë, asgjë nuk u bë pa miratimin tonë”

“Unë e rrita LDK-në në Kosovë, asgjë nuk u bë pa miratimin tonë”

“Unë e rrita LDK-në në Kosovë, asgjë nuk u bë pa miratimin tonë”

“Unē e rrita LDK-nē nē Kosovē, asgjē nuk u bē pa miratimin tonē”-Isa Mustafa: LDK’ja me mua u rrit, asgjē nē Kosovē nuk u bē pa ne.Ish-kryetari i LDK’sē Isa Mustafa ka folur pēr kohēn sa ka udhē,hequr me kētē parti. Thotē se gjatē kēsaj kohe, asgjē nē vend nuk ēshtē bērē pa LDK’nē.Mustafa ēshtē i ftuar nē emisionin Pressing nē T7.“Unē e kam marrē LDK’nē diku nē 128 mijē vota. E kam sjell nē 205 mijē nē zgjedhjet e para,fundit. Gjithmonē kemi shkuar nē rritje. Nuk kemi arritur gjatē asaj pe,riudhe tē dalim parti e parē. Konkurrente kryesore me LDK’nē. Aty jemi sjell diku”, tha Mustafa.“Ndoshta, nē zgjedh,jet e para ne kemi dal e para por ka qenē ajo koha e abuzimit masiv, ose vjedhjeve industriale qē janē cilēsuar edhe nga ndēr,kombētarēt”, tha Mustafa.Partia ēshtē konsoliduar mirē, kemi pasur rol tē rēndēsishēm. Asgjē s’ēshtē bērē nē Kosovē pa LDK’nē, pa involvimin e LDK’sē dhe pa kyçjen e drejt,pērdrejt tē LDK’sē gjatē asaj periudhe”, shtoi Mustafa.

Leave a comment

Your email address will not be published.