Albulena Haxhiu e para nga Vetevendosja qe u kap duke keqperdorur veturen zyrtare e te tjeret me rend! Ja faktet qe po paguajne me parate tona

Albulena Haxhiu e para nga Vetevendosja qe u kap duke keqperdorur veturen zyrtare e te tjeret me rend! Ja faktet qe po paguajne me parate tona

Albulena Haxhiu e para nga Vetevendosja qe u kap duke keqperdorur veturen zyrtare e te tjeret me rend! Ja faktet qe po paguajne me parate tona

Albulena Haxhiu e para nga Vetevendosja qe u kap duke keqperdorur veturen zyrtare e te tjeret me rend! Ja faktet qe po paguajne me parate tona.Albulena Haxhiu ishte e para nga LVV-ja qē u kap duke e keqpērdorur veturēn zyr,tare.Abuzimet me paranē publike dhe shfrytēzimi i çdo privilegji nga ana e politikanēve, qē ua jep tē qenit nē pushtet, nuk ēshtē lajm nē shoqērinē tonē. Kompensimi i de,rivateve pēr deputetēt e Kuvendit tē Kosovēs ngriti shumē shqetēsime nē opinionin publik kosovar pēr mēnyrēn sesi deputetēt shfrytēzojnē paratē e taksapa,guesve kosovar nē çdo rast qē u jepet.Deputetē tē pushtetit dhe opozitēs morēn qindra euro nga shteti nē emēr tē kompensimit tē de,rivateve, shkruan Demokracia.com.Madje, deputetēt e Vetēvendosjes, Artan Abrashi dhe Yllēza Hoti u kompensuan me qindra euro pa pasur vetura fare.Ata nē AKK nuk kanē deklaruar fare se kanē vetura nē posedim.Vetē,vendosje ishte partia mē kritike ndaj pushtetarēve tē kaluar.Por, pēr,fitimeve nuk po u rezistojnē as deputetēt dhe ministrat e Albin Kurtit.Menjēherē, sapo erdhēn nē pushtet, nisēn t’i shfrytēzojnē nē mēnyrē abuzive tē gjitha mundēsitē qē ua jep pushteti.E para qē nisi keqpērdorimin e re,surseve publike nga LVV-ja pēr nevoja personale ishte Ministrja e Drejtēsisē, Albulena Haxhiu, e cila nē mandatin e parē tē Vetēvendosjes u fotografua duke i marrē fēmijēt nga shkolla me veturē zyrtare./ Demokracia.com/

Leave a comment

Your email address will not be published.