E FUNDIT/ Zbulohet se cila ka qenë detyra e Hashim Thaçit gjate vitit 1989 – Per tu habitur sepse ai…

E FUNDIT/ Zbulohet se cila ka qenë detyra e Hashim Thaçit gjate vitit 1989 – Per tu habitur sepse ai…

E FUNDIT/ Zbulohet se cila ka qenë detyra e Hashim Thaçit gjate vitit 1989 – Per tu habitur sepse ai…

-Nē 1989 detyra e Thaçit ishte t’u dērgonte ushqim pē rēnē nē sy Afrim Zhitisē e shokē,ve tē tij.Nē njē intervistē tē her,shme pēr emisionin Opinion tē Blendi Fevziut njēri nga themel,uesit e UÇK-sē Hashim Thaçi kishte treguar se nē Lēvizjen Ilegale ishte rekrut,uar nga Kadri Veseli. Ndērsa Kadri Veseli kishte treguar se ishte rekrut,uar nga djali i axhēs sē tij, ish i bur,go suri politik, Heroi Sabit Veseli.Nē atē kohē pas rek,rutimit tē Hashim Thaçit nga Kadri Veseli, ai mori njē detyrē speci,fike.Detyra e re e Thaçit ishte tē kujdesej pēr disa anētarē tē iIe,galēs, respektivisht pēr Afrim Zhitinē, Fahri Fazliun, Bedri Blagqorrin e Hasan Ramadanin. Ai duhej t’u dērgonte atyre ushqim dhe sende tē tjera pa rēnē nē sy.Poashtu, nga ai vit nisi miqē,sia ndērmjet Hashim Thaçit nga Kadri Veselit dhe nga ajo ditē pothuajse nuk janē ndarē asnjē,herē.

Leave a comment

Your email address will not be published.