Fjale madheshtore nga SHBA drejtuar Kosoves – Po dridhen serbet nga kjo mbeshtetje e madhe

Fjale madheshtore nga SHBA drejtuar Kosoves – Po dridhen serbet nga kjo mbeshtetje e madhe

Fjale madheshtore nga SHBA drejtuar Kosoves – Po dridhen serbet nga kjo mbeshtetje e madhe

Fjale madheshtore nga SHBA drejtuar Kosoves – Po dridhen serbet nga kjo mbeshtetje e madhe.Reeker: SHBA-ja vazhdon ta mbēshtesē integritetin terri,torial tē Kosovēs;I ngarkuari me punē i Shteteve tē Bashkuara tē Ame,rikēs, Philip Reeker, ēshtē takuar sot me ambasadorin e Kosovēs nē Britaninē e Madhe, Ilir Kapiti.Gjatē kētij takimi, Reeker njofton se kanē diskutuar pēr mē,nyrēn se si Washingtoni mund tē vazhdojē tē mbēshtesē sovranitetin dhe integri,tetin terri,torial tē Kosovēs“Gēzohem qē kam mundēsi tē takohem me ambasadorin e Kosovēs, Ilir Kapiti, pēr tē diskutuar se si SHBA mund tē vazhdojē tē mbēshtesē sovrani,tetin dhe integritetin terri,torial tē Kosovēs”, ka shkruar Reeker nē Twitter.

Leave a comment

Your email address will not be published.