Ja kush jane 67 deputetet qe moren qindra euro per derivate – mbi 50% jane te Vetevendosjes

Ja kush jane 67 deputetet qe moren qindra euro per derivate – mbi 50% jane te Vetevendosjes

Ja kush jane 67 deputetet qe moren qindra euro per derivate – mbi 50% jane te Vetevendosjes

Ja kush jane 67 deputetet qe moren qindra euro per derivate – mbi 50% jane te Vetevendosjes.67 deputetē tē Kuvendit tē Kosovēs janē kompensuar pēr shpenzimet qē kanē bērē pēr “karburant”, ku mbi 50 pēr qind e tyre janē de,putetē tē Lēvizjes Vetē,vendosje.Shefja e Grupit Parlamentar tē LVV-sē, Mimoza Kusari-Lila, ka publikuar listēn me emrat e 67 deputetēve dhe shumēn e parave qē kanē marrē pēr shpenzime tē udhē,timit, shkruan Demokracia.com.Lista e plotē u publikua pas publikimit tē emrave tē 12 deputetēve, gjashtē prej tē cilēve ishin nga radhēt e LVV-sē dhe shumave qē ata morēn nga shteti pēr karburant.Sipas kēsaj liste, vetēm pēr shpenzime tē rrugēs tē kētyre de,putetēve pēr pjesē,marrje nē seanca janē harxhuar 8 mijē e 680 euro, derisa pēr shpenzime tē rrugēs pēr pjesē,marrje nē komisione janē harxhuar 5 mijē e 430 euro.

Leave a comment

Your email address will not be published.