Publikohet Vi deo: Dy Javë Ditë Pas Rënies Së Familjes Jashari,Ja Cfar I Kerkonte Albin Kurti Serbis.

Publikohet Vi deo: Dy Javë Ditë Pas Rënies Së Familjes Jashari,Ja Cfar I Kerkonte Albin Kurti Serbis.

Publikohet Vi deo: Dy Javë Ditë Pas Rënies Së Familjes Jashari,Ja Cfar I Kerkonte Albin Kurti Serbis.

-Ish-koma.ndanti i U Ç K-së për Zonën e Llapit, Rrustem Mustafa – Remi, ka befasuar opinionin publik kur mbrëmë në emisionin e debatit në ‘Pressing’ tha se ‘Albin Kurti e ka pasur bashkël.u.ft.ëtar në U ÇK”,po flet ashtu sikur ai e njeh pro.blemin, në vendin tonë nuk ka pasur kr.i.me l.u.fte nga çli.rimtaret. Unë Albin Kurtin e kam pasur bashkël.uf.tët.ar”, është shprehur Remi.Mirëpo, në një dokumentar të realizuar gjatë kohës së lu.f.tës në Kosovë, ku flasin akt.ivistë e artistë të ndryshëm në Prishtinë, ajo që kishte rënë në sy ishte deklarata e tash kryeministrit Albin Kurti.Gjersa flet për luftën ai shpjegon pikëpamjet e tij për zgjidhjen e problemeve dhe thotë se “ai personalisht nuk do ta kapte kurrë a.r.men, sepse dëshiron ndryshe t’i zgjidhë pro.blemet”,nuk mund të kesh një l.u.ftë klasike dhe fro.ntale, në mes të dy usht.rive. Nuk ka kësi lloj lu.f.te. E keni parë Bosnjën, dhe e keni parë se është një nga l.uf.tërat më të tme.rrshme. Shumë njerëz të pafajshëm duke vd.e.kur. Nuk do ta kapja kurrë një a.r.më në dorë. E kam thënë se mes lu.f.tës dhe dorëzimit preferoj zgjidhjen pa dh.u.në”, thotë Kurti në dokumentar. Kjo deklaratë ndodhi 2 javë pas rënies së familjes Jashari, më saktësisht me 16 mars 1998/Periskopi/.

Leave a comment

Your email address will not be published.