TURP/ Deputetja e Vetevendosjes qe jeton ne Prishtine e largon vendbanimin nga Facebok, pasi u kap ne rrenë per shpenzimet e naftes

TURP/ Deputetja e Vetevendosjes qe jeton ne Prishtine e largon vendbanimin nga Facebok, pasi u kap ne rrenë per shpenzimet e naftes

TURP/ Deputetja e Vetevendosjes qe jeton ne Prishtine e largon vendbanimin nga Facebok, pasi u kap ne rrenë per shpenzimet e naftes

TURP/ Deputetja e Vetevendosjes qe jeton ne Prishtine e largon vendbanimin nga Facebok, pasi u kap ne rrenē per shpenzimet e naftes.Deputetja e VV-sē qē jeton nē Prishtinē e largon vend,banimin nga Facebook-u, pasi iu publikuan shpenzimet pēr karburante.Janē publikuar emrat e dhjetē deputetēve qē kanē shpenzuar mē sē shumti para nga buxheti i shtetit pēr mbulimin e shpenzimeve tē karburantit.Nē kētē listē ēshtē edhe de,putetja e Lēvizjes Vetēvendosje, Yllza Hoti, e cila ndonē,se jeton nē Prishtinē, ka harxhuar 810 euro pēr karburant pēr tē marrē pjesē nē seancat e Kuvendit dhe nē mbledh,jet e komsioneve parlamentare gjatē muajve nēntor – dhjetor.Ani pse nuk bēri asnjē reagim pēr kētē, deputetja nga Prizreni vendosi qē tē mani,pulonte me ndjekēsit e saj nē Facebook.Ajo e fshiu nga profili i saj vend,banimin, Prishtinē, pēr ta ri,kthyer sērish pas reagimit tē qytetarēve nē Facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published.