TURPI ka nje emer VETEVENDOSJE/ Moren qindra euro per karburant, s’kane as vetura deputetet e Vetevendosjes! (FAKTE)

TURPI ka nje emer VETEVENDOSJE/ Moren qindra euro per karburant, s’kane as vetura deputetet e Vetevendosjes! (FAKTE)

TURPI ka nje emer VETEVENDOSJE/ Moren qindra euro per karburant, s’kane as vetura deputetet e Vetevendosjes! (FAKTE)

TURPI ka nje emer VETEVENDOSJE/ Moren qindra euro per karburant, s’kane as vetura deputetet e Vetevendosjes! (FAKTE)-U kompensuan pēr karburant, s’kanē as vetura tē deklaruara nē Formularin e Pasurisē.Pagat e larta e mē,ditjet nuk u kanē mjaftuar deputetēve tē Kuvendit tē Kosovēs. Ata janē kompensuar pēr tē shkuar edhe nē seanca e mbledhje tē komisioneve parlamentare.Por, dy deputetē tē Vetēvendosjes, tē cilēt janē kompensuar pēr de,rivate, po del qē nuk kanē fare as vetura tē deklaruara nē Agjencinē Kundēr Ko rrup,sionit.Deputeti i Lēvizjes Vetēvendosje, Artan Abrashi, i cili ka marrē 690 euro si kompensim pēr derivate pēr udhētim nga Prizreni, nuk ka fare veturē tē deklaruar nēn posedim.Kēshtu rezulton nga deklarimi i tij i pasurisē nē Agjencinē Kosovare Kundēr Ko rrup,sionit, shkruan Demokracia.com.Nē formularin e deklarimit tē pasurisē, Abrashi nuk ka tē deklaruar ndonjē veturē as nē pronēsinē e tij dhe as tē bashkē,shortes.

Leave a comment

Your email address will not be published.