U Dënua Me Burg, Kë Telefonon Tahiri Pak Çaste Pas Vendimit (Qelia Ku Do Transferohet)

U Dënua Me Burg, Kë Telefonon Tahiri Pak Çaste Pas Vendimit (Qelia Ku Do Transferohet)

U Dënua Me Burg, Kë Telefonon Tahiri Pak Çaste Pas Vendimit (Qelia Ku Do Transferohet)

Ish ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri u shpall fajtor nga GJKKO dhe u dënua me 3 vite dhe 4 muaj burg.

Vendimi do të zbatohet që sot dhe kjo mund të quhet dita e parë e Tahirit në burg, është transferuar menjëherë në qelitë e paraburgimit 313. Pak çaste pas dhënies së vendimit, ish ministri ka bërë edhe telefonatën e fundit e cila mendohet të ketë qenë me familjarët e tij.

Ish ministrit Tahiri i lejohet rekursi në gjykatën e Lartë gjatë kohës që do vuajë dënimin me burg.

Leave a comment

Your email address will not be published.