Zbulohet marreveshja e komandanteve te Koshares mes Nasim Haradinaj e Agim Ramadanit – Ja cfare permban ajo marreveshje qe po trazon ujerat sepse…

Zbulohet marreveshja e komandanteve te Koshares mes Nasim Haradinaj e Agim Ramadanit – Ja cfare permban ajo marreveshje qe po trazon ujerat sepse…

Zbulohet marreveshja e komandanteve te Koshares mes Nasim Haradinaj e Agim Ramadanit – Ja cfare permban ajo marreveshje qe po trazon ujerat sepse…

-Ish-komandanti Koshares zbulon marrē,veshjen qē kishte me Nasim Haradinajn e Agim Ramadanin pēr uni,fikimin e organizimeve ush ta,rake.Nē emisioni Kojshia Show, ishte mysafir ishte koman,danti i Koshares, Rrustem Berisha.Berisha ka folur pēr njoh,jen qē ka pasur me Agim Ramadanin.Ai thotē se Agimi ka qenē njē strateg i rrallē.“Fli,jimi i Agimit pēr mua ka qenē dita mē e vēshtirē e jetēs. Nuk kam ditur as t’i kontrolloj emocionet nē ato kohē”.Berisha ka treguar edhe pēr njē takim nē kohē Iuf,te mes tij e Agim Ramadanit me Nasim Haradinajn si i dērguar i Shtabit tē Pērgjithshēm tē UÇK-sē.“Nē atē takim kemi arritur tē bashkojmē organizimet ush ta,rake dhe i gjithē ar ma,timi e muni,cioni qē ēshtē blerē qoftē nga Fondi i 3% apo “Vendlindja thērret” tē pērdoret bashkē pēr çlirimin e Kosovēs nē Be tej,ēn e Koshares. Ishte marrē,veshje pēr bashkimin e forcave dhe tē Iuf,tohet pa ngjyra politike. Kush ka dashur politikē, nuk ka pasur vend nē kazermē. Atē qē kanē dashur politikē e kanē pasur derēn e hapur”.Ish-koman,danti i Koshares thotē se nē betejē ēshtē Iuf,tuar vetēm me njē emblemē.“Kemi pasur vija tē ndryshme mobilizuese por vetēm njē emblemē. Nje pjesē pērmes Ministrisē sē Mbrojtjes, njē pjesē pērmes Shtabit tē Pērgjithshēm e ka pasur Iuf,tarē qē janē mobilizuar vet dhe kanē ardhur drejtē,pērdrejt. Pra na ka dalluar vetēm vija mobilizuese e jo kauza”, deklaroi tutje Berisha.

Leave a comment

Your email address will not be published.