Atifete Jahjaga: Çuditem Me Të Rinjtë Pse Kanë Dëshirë Të Largohen, Kushte Të Mira I Kanë Në Kosovë

Atifete Jahjaga: Çuditem Me Të Rinjtë Pse Kanë Dëshirë Të Largohen, Kushte Të Mira I Kanë Në Kosovë

Atifete Jahjaga: Çuditem Me Të Rinjtë Pse Kanë Dëshirë Të Largohen, Kushte Të Mira I Kanë Në Kosovë

Atifete Jahjaga: Ç Uditem Me Të Rinjtë Pse Kanë Dëshirë Të Largohen, Kushte Të Mira I Kanë Në KosovëAtifete Jahjaga shprehet e brengosur për mig rimin e qytetarëve të Kosovës, në vendet e treta./ Vazhdo lajmin më poshtë“Më lejoni që prej këtu sot të shpreh bre ngën time të thellë, po aq sa edhe brengën e secilit qytetar të Kosovës, për largimin e rinjve tanë nga vendi drejt një të ardhmeje jo fort të qartë. / Vazhdo lajmin më poshtëDUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Shpreh brengën time të thellë me ato pamje të të rinjve tanë të vendosur në kampe refugjatësh, pa asnjë shpresë për të fituar një perspektivë të re”, tha Jahjaga.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Jahjaga tha se rruga e ikjes ka përfunduar “për ne, për njerëzit e përvuajtur të Kosovës, që këtu e 15 vjet më parë qenë dëbuar me dhunë. E kuptoj drejt vështirësinë e jetës dhe dësh përimin e secilit prej atyre që ka marrë këtë rrugë, por rruga e frikës, ikjes dhe dëb imeve nuk përsëritet më”.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.